I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, September 20, 2012

Diari LI Aku..5

Hari ni sudah 59 hari aku berpraktikal..

Sedih pulak hati.. Sebab esok adalah hari terakhir aku berpraktikal kat Nuklear Malaysia ni.. Seronok tu seronok jugak sebab dah nak habis.. Nak grad dah..Alhamdulillah..

Hati ni macam dah jatuh cinta buat kerja kajian tentang apa yang aku dah buat ni. Seronok.. Tapi tetap takut jugak sebab boleh terdedah kepada bahaya. Dah berapa kali aku terdedah ngan ozone (O3) akibat aku tak tau nak tekan butang yang mana satu untuk on penyedut benda alah tu.

Eh..tahu tak.. Penyelia aku tu kata aku dah pakar tau..hik3... semalam aku wat coating lagi.. bila sampel tu pass through mesin UV beberapa kali, dia tanya aku, "Dah kering ke ni Nurul?" Dia tunjuk kat aku sampel tu.. 

Aku tengok then aku cakap, "Tak kering lagi tu.."

"Dah pakar awak ye.."

"Hehe.." Aku sukeeeee... Kembang semangkuk cendol dah hidung aku.. keh3..

Nyum..nyum..nyumm...
Terliur plak..
Gambar ini dicilok dari Jiwa Saya
Mana tak nya.. Aku buat benda yang sama tu banyak kali dah..Cuma jenis sampel je lain2.. Alah..Kalau aku cite lebih2 pun, korang bukan faham pun aku wat hape kan..hehe..

Back to the previous mood, sedih...sob3..sedih la nak tinggalkan tempat ni. Nak apply terus keje kat sini boleh?

Tapi nak jadi pengarah la..hik3..Demand la kau!!!!

♥ Kalau like, klik like ♥

1 comment:

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Meh Baca Yang Ni Jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...