I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 12, 2011

TiPs NaK HiLaNgKaN MeNgaNTuK

Assalamualaikum..
salam kepada sahabat2ku,teman2ku,tunang2ku,suamiku..suami?? oopppss,terlebih sudey..(jgn peduli ngn word tuh..)
entry kali ni awok wat khas utk kawan2 (bukan copy paste tau..original punya..hikhik..)
awok tau mike sume msti ngntuk dok asyik stdy kan..?? (emm,klu yg x ngntuk tu,tolg ia kan jgk k..jgn malukan awokk..hikhik)
meh r baca lu..bak kata kawanku "pak lu.."
wokeh, let's start reading..
Tips nak hilangkan ngantuk..


BaCaLaH Surah Yasin DaHuLu..InsyaAllah TeNanG

EXAM!!!!!!!  aaarrgghhhhh!!!!
nape perlu jerit2??senyum suda..^_^'
hahaha..
tak tenang??takot kan nk exam???
aku pon takot..
ok,let's start entry..
Assalamualaikum..
(baru nak bagi salam kan..tadi dah terjerit2 bagai..korang jwb,jgn x jawab plak..)
Salam perjuangan..
di sini CK nak share sedikit tips persediaan utk menghadapi peperiksaan..
(tuko ayat sikit..jadi skema..hikhik..)
mungkin kalian sudah tau..tapi CK x kisah..nak baca,bacalah..x mau pun xpe..
bagi yang nak mengetahuinya,baca lah sampai habis..x lama pun..

Monday, April 11, 2011

Tiada Telur Tiruan Yang Dijual Di Negara Ini


Salam kawan-kawan sume..nak share sumting lagi nih..sal telor tiruan tu jgk la..info terbaru nih..tapi cam bese la,yg ni pun CK copy paste..tapi dari I LUV ISLAM plak..
tapi sebelum tu,korang dah baca belum sal telur tiruan tuh??klu blum klik sini..klu dah baca,nak cite plak yang telur tiruan nih xde di jual pun kat malaysia nih..tak masuk pasaran kat malaysia nih lagi..baca kat bawah ni k..

Sunday, April 10, 2011

TeLuR TiRuaN!!!!

salam muhibbah..
kecoh-kecoh..
panas-panas..
cerita terbaru ni haaa..
pasal telur tiruan!!!
korang mesti dah tau kan..saje la awok nak post kt sni..nak share2..
moga2 mike2 sume x terpedaya la ngn si telor tembelang tiruan nih..
meh la baca..awok pun ambik dari sumber je nih..
copy paste je..nak cepat kan..LAYARMINDA2... ^_^
stat dari gmbo ni k..

Friday, April 8, 2011

KeNanGaN PD

hehe..org lain dok study,aku dok melayan bab lain..
sonok tgk gambo2..paling best tgk gmbo2 kawan tekno..
macam2 aktiviti kami wat..salah 1 nya g PD..
1st tuh aku g PD..best r mandi pantai walaupun aku ni penakot kn..
nak share gmbo2 kt sni..hikhik..

Wednesday, April 6, 2011

KaSiHnYa KaSiH iBu

video

luahan hatiku..adik rindu mak..adik sayang mak..muuuaaaaahhh..
adik nyanyi lagu untuk mak tau..
mak mesti rindu nak dengar suara adik..hehe..

Ibu bergenang air mataku
Terbayang wajahmu yang redup sayu
Kudusnya kasih yang engkau hamparkan
Bagaikan laut yang tak bertepian

Biarpun kepahitan telah engkau rasakan
Tak pula kau merasa jemu
Mengasuh dan mendidik kami semua anakmu
Dari kecil hingga dewasa

Hidupmu kau korbankan
Biarpun dirimu yang telah terkorban
Tak dapat kubalasi akan semua ini
Semoga Tuhan memberkati kehidupanmu ibu

Ibu kau ampunilah dosaku
Andainya pernah menghiris hatimu
Restumu yang amatlah aku harapkan
Kerana disitu letak syurgaku

Tabahnya melayani kenakalan anakmu
Mengajarku erti kesabaran
Kau bagai pelita di kala aku kegelapan
Menyuluh jalan kehidupan

Kasihanilah Tuhan ibu yang telah melahirkan diriku
Bagaikan kasih ibu sewaktu kecilku
Moga bahgia ibu di dunia dan di akhirat sana...

Kasih sayangmu sungguh bernilai
Itulah harta yang engkau berikan
Ibu... dengarlah rintih hatiku untukmu ibu

Meh Baca Yang Ni Jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...